”En niretters middag krydret med opera, matprat og kåseri.”

 

Saemien Sijte kl. 18.00 – 21.30
Aldersgrense: 20 år
Billetter på Hoopla (saemien sijte): 1500,- (drikkepakker kjøpes i tillegg)
Trykk her for billetter på Hoopla

 

Som del av “MEIRSMAK” – en mat og kulturfestival.

Saemien Sijtes egen kokk Kim Tomas Joma + gjest serverer
og presenterer 9 eksklusive retter med råvarer fra Snåsa.
Kim forener tradisjonell sørsamisk matkultur med nye
tilberedningsmetoder og inspirasjoner.

To utflytta Snåsninger; Bernt Gran og Andreas Elvenes
fletter kvelden sammen med kåseri og opera.
Bernt er en samfunnsengasjert gårdbruker, spritprodusent
og forfatter. Andreas er kjent fra pop-, rock, jazz- og operascenen,
både i hjembyen Trondheim og nasjonalt.

Arrangeres i samarbeid med Meirsmak, Raus, Snåsa bygdekvinnelag,
ARV lokalmat, Saemien Sijte, Gïelem nastedh