Vi inviterer til et festmåltid av skrei, lever og rogn på en helt vanlig torsdag!
Torsdag 22.02 kl. 12-18 får du servert skrei med lever og rogn på Saemien Sijte.

Skrei er en arktisk torsk som hører hjemme i de iskalde farvannene i Barentshavet, som trekker til norskekysten fra januar til april.
Navnet “skrei” stammer fra det gamle norrøne ordet “skreið/skrida”, som betyr å vandre eller streife. Dette er passende, da skreien hver vinter vandrer fra sine matområder til gyteplassene langs norskekysten. Skreien er kjent for sitt karakteristiske hvite, saftige kjøtt og milde smak. Den er ettertraktet hos kokker og matelskere over hele verden på grunn av sin overlegne kvalitet. Når den er fanget på sitt høydepunkt av friskhet, er skreien en naturlig skatt som kan tilberedes på utallige måter.
Skrei er og har vært en viktig mattradisjon hos kystnære folk i århundrer.

Pris:
Skrei tallerken 325,-
Skrei tallerken m/dessert 395,-
Kaffe er inkludert.
Book på forhånd [email protected] eller tlf 74138000
Begrenset antall plasser.