Kafé

I museumskafeen kan du bli kjent med samiske mattradisjoner, enten det er tradisjonelle smaker, eller i ny og moderne drakt. Respekten for naturen og kunnskapen om hvordan årstidene påvirker tilgangen på råvarene er sentral for samisk tradisjon og for maten vi serverer på Saemien Sijte.

I kafeen tilbyr vi måltider basert på råvarer fra ulike deler av det sørsamiske området og fra andre lokale matleverandører. I Snåsa finnes en rekke matprodusenter som vi får råvarer fra.

 

ÅPNINGSTIDER KAFÉ
Kafeen har åpent tirsdag, onsdag, fredag 11-15 med salg av lunsj

Langåpent hver torsdag 12-18 med middagservering



TORSDAGS MENY: 

12. – 22. april: Påskestengt

Tordag 24. april:
Bearkoe-joptse, kjøttsuppe av rein

Torsdag 1. mai: Stengt

Tordag 8. mai:
Ovnsbakt torsk m/smørstekt brokkolini, sauterte rødbeter og brent smør

Tordag 15. mai:
Bijreme-bearkoe, reinskav med potetmos og tyttebærdressing

Tordag 22. mai:
Grillet lamside i coca cola bbq m/ grillpølse, coleslaw, mais, smørbakt potet

Tordag 29. mai: Stengt

Tordag 22. mai:
Reinsnitzel av rein med coleslaw, ovnsbakt potet og chillimajones


LUNSJ:
– Kebab av rein
– Soppsuppe
– Påsmurt laejpie/fjellbrød

(Meny varierer etter tilgang på råvarer)

 


Ta kontakt for booking av grupper som ønsker matservering:
Mail: booking@saemiensijte.no
Tlf: +47 741 38 000


   

213